Det heliga kriget mot ett oreligiöst land

Julia Cesar: Dags att vakna, Sverige!

Det finns hälsosamma religioner, som låter människan göra sitt eget val och respekterar andra trosamfund. Sen finns de aggressiva som kämpar om världsherravälde, genom ett smutsigt och dolt, likväl heligt krig.

Vad muslimer, islamister och koranen predikar är inget för den svaghjärtade. De vill ha en total välde över världen. De otrogna (alla andra som inte tror på islam) ska konverteras, förvilseledas, och om inte det går, tvingas till shari’a.
Nu när islam tillhör Sveriges näst största religion bör vi svenskar lära oss mer om denna religion.

3 things about islam
Väldigt sevärd sammanställning!

Att muslimer kämpar inom egna led och utövar sin tro kan vi alla respektera. Religionsfrihet är en av västvärldens mest starka kort.
Däremot måste religioner som inskränker på religionsfriheten ses som ett hot, då detta hotar människans säkerhet och fria val.

Detta krig hade inte synts om det inte var för Jihad, den militanta delen av Islam.
Jihad är lika mycket muslimer som alla andra troende muslimer. De är inga sjuka individer som media försöker vinkla det till. Bland Jihad finns alla sociala grupper, läkare, advokater, arbetare och akademiker. De är familjemänniskor med väldigt sunda ideal, tids nog känner de att det är dags att stödja sin religions i dess kampen.
Vissa tar sin sitt ansvar tidigt, andra tar en mer passiv hållning för att lite senare känna sitt kall att ge ett högre bidrag.

Att inte islamisten pratar om sin religion eller försöker vifta bort Jihad är del av Shari’as uppmaning. Att undvika befläcka Islam är ytterst viktigt för framtiden. Jihad är ett bra vapen, men måste komma från icke officiellt håll för att både slå hårt och påminna utflyttade muslimer om sina antaganden utan att dra religionen bakåt.

Övertygelse bortom sunt förnuft är farligt, väldigt farligt.. Jihad är skräckexempel på hur illa det kan gå.

Så länge den muslimska världen inte själv agerar för att bekämpa jihad så har jag ingen förtroende för imamers avståndstaganden i media.
Visa era åsikter i aktioner, inte via ord! allt blir så fel när eran heliga lag Shari’a uppmanar er att ljuga!

Annonser
Det här inlägget postades i Översteg, Politik, Samhällsfakta. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s