Författare

Klassisk frän medelsvensson med lite över för politisk dimma. Anser att klartext och uppriktighet behövs för att slå igenom den statliga väggen av lugnande morfin.

Politiskt liberal, med stark förankring i miljörörelsen. Berest globetrotter, med stor kännedom och respekt för andra kulturer. Vilket har gett en ännu större respekt och objektiv syn på våran egen kultur.

Värnar om människans säkerhet och harmoni, undviker emotionella reaktioner för att kunna hålla ihop och kunna stå för innehållet en stormig dag.

Kommer engagera punkter på gränsen till vad som är lagligt, tvetydigt och sånt som håller dubbelmoral. Dessa ämnen är komplexa och förtjänar en fullständig bild. Men för att undvika att återupprepa mig så plockar jag segment som är värt trycka på. Den här bloggen bör ses i dess helhet, inte som lösryckta fragment.

Politisk korrekthet kommer tummas på, budskapet är primärt, källhänvisningar följer ibland med, annars används vad som är allmänt känt samt egna spekulationer. Exakta uppslag lämnar jag till läsaren att hitta eller misstro.

Uppsåtet är lägga en akademisk och nykter syn omvärlden.

Väl mött

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s